Jäsentiedote 1 / 2024

 

Perinnekillan vuosikokous pidettiin Haminan srk:n Simeon-salissa ti 20.2.2024. Tilaisuuden avasi puheenjohtaja Matti Paananen. Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Pentti J. Virtanen. Killan hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Matti Paananen. Hallituksen jäsenten ja toimihenkilöiden nimet yhteystietoineen ovat jäsentiedotteen liitteenä.

TIEDOTTAMINEN

Jäsenkirje

Kirjeessä kerrotaan tulossa olevista tapahtumista, jotka ovat tässä vaiheessa tiedossa.

Tiedottaminen sähköpostilla

Toiminnallisten viestien kulku jäsenelle ja päinvastoin sähköpostilla on killan kannalta nopeaa ja edullista. Tästä syystä toivomme jäsenien antavan sähköpostiosoitteensa killan käyttöön. Sitä käytetään vain killan sisäiseen tiedottamiseen. Ilmoita se ja muut muutokset yhteystiedoissasi killan sihteeri Kari Tuompolle, puh. 0440120261, sp. kTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kaikilla ei ole sähköpostia käytössä, joten tiedotamme myös perinteisesti – ketään unohtamatta!

Killan kotisivut

ovat osoitteessa www.e-ksotilaspojat.net. Kotisivuvastaavana toimii edelleen Matti Paananen, sp: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh: 040 537 0098.

RETKET JA TAPAHTUMAT

Perinnekillan omat ja Perinneliiton tapahtumat

 • 17.4.24 Perinnekillan retki Sodan ja Rauhan keskus Muistiin, Mikkeli

 • 29.5.24 Liiton perinnepäivä, Lahti

 • 11.6.24 Haminan pommitukset , opastettu kierros Haminan keskustassa

 • 17.6.24 Suojeluskunta- ja Sotilaspoikien muistokivi. Tapahtuma alkaa klo 13.00.

 • 31.7.24 Perinnepäivä.Rajasuolla ja Virolahden sankarihaudoilla seppeleen lasku.

 • 23.8.24 Liittokokous Mikkelissä

 • elokuu Retki Bunkkerimuseolle, Virolahti

 • syyskuu Kirkkopyhä

 • 23.12.24 Muistohetki Rajasuon muistomerkillä, klo 11.00 kokoontuminen

Muut tapahtumat

 • 27.4.24 Kansallinen Veteraanipäivä

 • 19.5.24 Kaatuneiden muistopäivä  (Aiemmassa jäsentiedotteessa oli väärä päivä)

 • 4.6.24 Puolustusvoimien lippupäivä

 • 16.10.24 Muistohetki Haminan Veteraanikivi (JR 5)

 • 6.12.24 Itsenäisyyspäivä

Joistakin tapahtumista tiedotetaan vielä erikseen. Lukekaa paikallisia lehtiä, sähköpostianne ja kotisivuja. Muista merkitä tapahtumat kalenteriisi!

TALOUS

Jäsenmaksuasiaa

Jäsenmaksu on kiltamme talouden perusta. Vuosikokouksen päätöksellä jäsenmaksu säilyy ennallaan. Varsinainen jäsen 20 € ja perhejäsen 10 € vuosi. Vapaaehtoinen tukimaksu on myös tärkeä. Jäsenmaksulaskuun voit lisätä vapaaehtoisen tukimaksun niin halutessasi. Sotilaspoikien Perinneliittohan perii jäsenmaksustamme meiltä 12 € jäseneltä ja 6 € perhejäseneltä!

Markkinateltta

Markkinatoimikunta on aktiivinen ja tuloksellinen yhteisö. Se toimii Ari Korjulan vetämänä, tuoden toiminnallemme näkyvyyttä ja taloudellista apua. Teltalle tarvitaan uusia jäseniä talkootyöhön. Ota yhteyttä Ari Korjulaan, puh. 0405126976. Seuraavan kerran Markkinateltta on Kevätmarkkinoilla, Haminan kauppatori. Teltta on myös ainakin Elomarkkinoilla sekä Syysmarkkinoilla Haminan kauppatorilla. Tervetuloa!

ETELÄ-KYMENLAAKSON VETERAANIEN PERINNEKUORO

Kiltamme kuoro toimii aktiivisesti, osallistuen moniin eri tilaisuuksiin niin omiin kuin muidenkin. Kuoroa johtaa Inna Heikkilä. Kuoro kaipaa uusia jäseniä. Jos olet kiinnostunut kuorolaulusta, niin ota yhteyttä kuoron johtajaan Esko Nevamaa, puh. 0400803341.

JÄSENISTÖ

Jäsenmäärämme on hienoisessa laskussa, joten uusien jäsenten hankinta on nyt erityisen tärkeää. Uudistuva aktiivinen jäsenistö on toiminnan jatkuvuuden edellytys. Kuten Risto Rahkosen aiemmin antama haaste: ”Jokaisen killan hallituksen jäsenen ja varajäsenen on hankittava vuoden aikana kolme uutta jäsentä”. Toivomuksena onkin, että jokainen jäsen miettisi lähipiiriään, josko sieltä löytyisi perinnetyöstä kiinnostuneita henkilöitä. Ilmoita halukkaan tiedot jollekin hallituksen jäsenelle tai sähköpostilla Kari Tuompolle. Kotisivujen kautta voi myös kätevästi liittyä jäseneksi.

Haminassa 26.3.2024

Kiltahallitus

 

 

Liity jäseneksi tai kannatusjäseneksi?

Etelä-Kymenlaakson Sotilaspoikien Perinnekilta ry

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Matti Paananen
Lepikönkatu 1 as 8, 49400 Hamina
040 537 0098
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sihteeri Kari Tuompo
Suosillantie 15, 49410 Poitsila
0440 120 261
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.